Selecteer een pagina

De Hema is van ons allemaal. De winkel is lekker gewoon, met beide benen op de grond. Daar houden wij Nederlanders van. Desondanks gaat het niet goed met de Hema, je kunt kennelijk ook té gewoon worden. Er moest iets gebeuren. Om te beginnen is de slogan is veranderd in ‘Hema maakt gewoon bijzonder.’ Daarnaast is de winkelinrichting aangepast.

Bij andere winkels haalt Nederland zijn schouders daarover op. Maar niet bij de Hema, want die is van ons allemaal. Daar blijf je dus van af. Nu.nl kopt zelfs: “Kunnen nieuwe fratsen de kwakkelende Hema nog redden?”

Fratsen? Een nieuwe slogan en de onderbroeken op een andere plek? Oeoe, wild!

Fratsen is een woord dat vrijwel alleen in het meervoud voorkomt. Het betekent ‘grillen’ en wordt uitsluitend afkeurend gebruikt. Het stamt van het Duitse Fratze.