Selecteer een pagina

Wie, zoals ik, liefhebber is van het genre Roddel&Achterklap, kan het niet ontgaan zijn dat Sabia Engizek – de ex-vriendin van voetballer Rafael van der Vaart – een miskraam kreeg. Áls ze tenminste zwanger was. Want daarover wordt al zes maanden gediscussieerd. Wie dit allemaal gemist heeft, raad ik aan even op Sabia, baby, Rafael te googelen.

Zwanger of niet, volgens de Duitse boulevardpers kan er maar één iemand duidelijkheid verschaffen en dat is vermeende vader Rafael (die voor Sabia scheidde van Sylvie Meis, die, saillant detail, tot de verhouding bekend werd de beste vriendin van Sabia was). Maar Van der Vaart, zo valt nu overal te lezen, ‘zwijgt in alle toonaarden’. Een mooie contaminatie van ‘ontkennen in alle toonaarden’ en ‘zwijgen als het graf’. Zijn we nog geen stap verder.