Nou, dat lijkt mij dus echt super onhandig, een vaas die elke dag opnieuw wordt geblazen.
3 Reacties
Wieb Bijl
op 5 november 2017 om 22:33
“Helemaal goed”!
Ladybug
op 6 november 2017 om 02:11
En als het maken van 1 vaas al 30 uur duurt, dan raken ze dus steeds verder achterop! 🙁
Edwin
op 6 november 2017 om 10:48
Toch niet! Je moet die dertig uur immers opsplitsen over de productiestadia, die ook naast elkaar kunnen lopen. 30 gedeeld door 12 is 2,5, dus als elk productiestadium één keer aanwezig is in de fabriek moet een beetje efficiëntiemanager er in slagen om twee vazen per dag te (doen) produceren en zijn personeel toch nog de tijd te geven om even te pauzeren, te eten, … Blijven toch best prijzige vazen allicht.
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here:
Cookiebeleid
“Helemaal goed”!
En als het maken van 1 vaas al 30 uur duurt, dan raken ze dus steeds verder achterop! 🙁
Toch niet! Je moet die dertig uur immers opsplitsen over de productiestadia, die ook naast elkaar kunnen lopen. 30 gedeeld door 12 is 2,5, dus als elk productiestadium één keer aanwezig is in de fabriek moet een beetje efficiëntiemanager er in slagen om twee vazen per dag te (doen) produceren en zijn personeel toch nog de tijd te geven om even te pauzeren, te eten, … Blijven toch best prijzige vazen allicht.